Terug

Mensen

Maak kennis met Bert Eggink!

Bert werkt inmiddels al drie jaar bij Liemers Wegenbouw en heeft het groene bloed in zich! Benieuwd naar zijn verhaal? Lees het hier. 

Bert Eggink
logo
Lees meer over de organisatie

Een gezellig en jong team

Als ervaren uitvoerder, weet ik wat er van een werkvoorbereider wordt gevraagd. Vanaf het begin run ik samen met Danny en Storm het bedrijfsbureau van Liemers Wegenbouw. Van inkoop tot planning. Van bestek tot vergunningen. Alles komt voorbij, maar niet zonder een goede bak koffie en grap tussendoor! En dát is een van de dingen wat mij zo aantrekt bij de Liemers. Ja, ook de bak koffie en de grappen. De organisatie is klein, lijntjes zijn kort en er is een open communicatie. Hierdoor voel ik mij thuis en heb ik een plekje in dit gezellige, jonge team.

Een goede bak koffie en grap tussendoor! En dát is een van de dingen wat mij zo aantrekt bij de Liemers.

Bert Eggink

Iedere dag is anders

De omvang van de Liemers heeft ook als voordeel dat er niet in hokjes gedacht wordt. Naast de werkzaamheden van werkvoorbereider help ik ook wel eens met de calculatie of schrijf ik mee aan een plan van aanpak. Ook is een neventaak het invullen planningsmanager bij een project in de Bloemenbuurt in Didam. Dit was een nieuwe uitdaging maar ik vond het erg leerzaam.

Kennis en kunde

Dat de Liemers onderdeel is van de moederorganisatie, heeft veel voordelen. Er is flink veel kennis en kunde aanwezig, daardoor leer je veel en zijn er voldoende doorgroeimogelijkheden. Helaas heb ik door corona nog geen feestjes meegemaakt maar binnenkort hebben we eindelijk weer een personeelsfeest!