Terug

Mensen

Maak kennis met Hester Aanen

April 2024

Dit is Hester. Onlangs afgestudeerd aan de opleiding Civiele Techniek aan de Avans Hogeschool. Haar opleiding heeft ze de afgelopen 4 jaar gecombineerd met werkzaamheden als (assistent-)uitvoerder bij een ander bedrijf. Na het behalen van haar diploma zocht ze naar een nieuwe uitdaging. Ze is om zich heen gaan kijken en kwam bij ons terecht omdat ze zocht naar een bedrijf dat zowel een bouw- als een infra tak had. Het bedrijf hiervoor was een groter bedrijf, maar juist het kleinschalige van Peek en de korte lijnen trok haar aan Sinds februari is Hester als uitvoerder begonnen.

IMG 7098
logo
Lees meer over de organisatie

Niet zeuren, maar gewoon doen. Als er een uitdaging op m’n pad komt, kijk ik er niet naar, maar ga ik er dwars door heen

Hester

Waarom deze branche?

Ik vind het geweldig om een bouwplaats te zien” Dat is 1 van de redenen waarvoor Hester voor deze branche koos. Maar dat niet alleen, ook de dynamiek van het organiseren en het directe contact met de mensen buiten. Ze realiseerde zich al snel dat ze de spin in het web wilde zijn, betrokken bij elk aspect van het bouwproces. Dingen creëren die blijvend zijn, waar je later met trots op terug kijkt. Maar wat haar misschien nog wel het meest aantrekt in de bouwsector, is de mentaliteit die er heerst. “Niet zeuren maar gewoon doen! Als er een uitdaging op m’n pad komt, kijk ik er niet naar, maar ga ik er dwars door heen

IMG 7112

Waarom kiezen voor Peek?

De sfeer bij Peek is intiem en persoonlijk. Het is een sociale omgeving waarin iedereen elkaar kent. Ondanks de korte tijd dat ik hier werk, voelt het alsof ik hier al veel langer werk. Het was best even spannend in het begin, hoe gaan de mensen reageren? Ze gaan je toch even uittesten, maar nee, dit was helemaal niet geval. Doordat we nog altijd op zoek zijn naar nieuwe collega’s is het niet alleen de uitvoering die erbij komt kijken, maar ook een stukje werkvoorbereiding en omgevingsmanagement. Het fijne bij Peek is dat je de vrijheid hebt om je dag zelf in te plannen. Dus hoewel het altijd wel goed komt, is het natuurlijk nog beter als we nieuwe collega's kunnen verwelkomen!”

Hester buiten Peek

In haar vrije tijd is ze veel te vinden op de boerderij van haar ouders, zowel in de melkput tussen de koeien als op de trekker. Naast het boerenleven geniet ze van een biertje met haar vriendengroep (de keet) en bezoekt ze evenementen zoals de trekkertrek en de Zwarte Cross.