Terug

Mensen

Maak kennis met Dirk van Schaik

April 2023


Maak kennis met Dirk, een trouwe collega. Al 35 jaar loopt hij rond bij ons. Niet diegene die hier als langste werkt, maar de top 5 haalt hij zeker. In 1988 begon hij als infra vakman, groeide door als voorman en is nu met trots uitvoerder infra.

Dirk van Schaik
logo
Lees meer over de organisatie

Niets is hier te gek.

Dirk benadrukt duidelijk wat zijn werk zo plezierig maakt. Hij waardeert het feit dat hij hier zelfstandig taken mag uitvoeren, zoals meedenken, problemen oplossen en natuurlijk de tevredenheid van de opdrachtgever waarborgen. De vrijheid die hij binnen Peek ervaart, vormt voor hem een belangrijke reden om hier te blijven. Dirk ondervindt zelden problemen, maar mochten ze zich voordoen, dan worden deze openlijk besproken.

Dirk heeft al aan verschillende projecten meegewerkt waaronder: het maken van geluidsschermen langs snelwegen, het maken van steunpunten voor Rijkswaterstaat en het woonrijp maken van nieuwbouwwijken.

Odijk

Het is eigenlijk een combinatie van bouw en infra. “Die combinatie vind ik leuk. Bouw is millimeterwerk en infra is centimeterwerk

Waarom werken bij Peek?

Bij Peek kom je terecht in een gezellig team, je kan jezelf zijn en je mag zeggen wat je wilt bij wie dan ook. Gelegen op een centrale locatie, biedt Peek niet alleen een vriendelijke werkomgeving maar ook het gemak van een gunstige ligging. De projecten waar je aan werkt bevinden zich doorgaans binnen een straal van slechts één uur reizen. Dit maakt niet alleen het dagelijkse woon-werkverkeer comfortabel, maar ook de mogelijkheid om betrokken te zijn bij lokale projecten.