Terug

Mensen

Ruben van de TWW

November 2022

Aan de inwoners van Hengevelde en omstreken hoeven we Ruben niet voor te stellen. Hij staat in zijn dorp bekend als: Ruben van de TWW. En daar zijn wij natuurlijk trots op! Ruben: “Mijn werkbus staat vol trots voor ons huis middenin het dorp.”

Ruben Olthof
logo
Lees meer over de organisatie

Een seizoen meekijken

Ruben begon als vakman bij TWW maar draait nu één seizoen mee met het asfaltteam. Ruben: “Na vijf jaar aan het werk als vakman begon langzamerhand mijn liefde voor het asfalt te kriebelen. En gelukkig is er bij TWW veel mogelijk. Daarom loop ik nu een seizoen lang mee bij het asfaltteam. En ik raad het iedereen aan. Want dit is een prachtig vak.” Ruben: “Je bent één team. En dat maakt het werk mooi. Samen ben je goed op elkaar ingespeeld. En lever je een mooi product af. Ik kijk nu op alle plekken mee in het asfaltteam. Vandaag sta ik voor het eerst bij de voorlader en dat is weer een hele andere ervaring dan op de balk.”

Werken in je eigen dorp

Werken in Twente of in de Achterhoek. Ruben maakt het niet uit. Als hij maar een mooi werk mag maken. Maar dat hij in 2022 veel in 'zijn' Hengevelde is te vinden maakt het natuurlijk wel éxtra leuk. Ruben: “De hoofdweg en de parallelweg van St. Isidorushoeve naar Hengevelde heb ik geasfalteerd. En dat is wel leuk hoor! Je kent de omgeving goed en dat maakt het leuk. In het dorp zelf heb ik nog niet geasfalteerd, maar ik hoop dat ik daar over een paar dagen te vinden ben.” Na een lange dag is het eerste deel van de parallelweg geasfalteerd. Ruben: “Moet je kijken wat een mooi strak biljartlaken. Prachtig toch!”

Asfalteren Hengevelde
Neem contact op met Miranda Metternich