Maak kennis met ons!

Meer dan 50 jaar ervaring in grond-, weg- en waterbouw, maar ook betonconstructies, groen(recycling), bronbemaling en meer. Dát is Van Wijk.

Samen gaan we voor beste resultaat

Toegevoegde waarde leveren, in alles wat we doen!

Samen met De Rooij Wegenbouw, Bronbemaling Schijf, Groen Recycling Nieuwegein en Van Wijk Groen vormt Van Wijk Nieuwegein een innovatieve partner die meedenkt in optimalisatie van ontwerp en uitvoering, maar ook op het gebied van duurzaamheid. Van Wijk Nieuwegein is onderdeel van ReintenInfra. Van Wijk Nieuwegein staat voor toegevoegde waarde richting opdrachtgevers in alles wat we doen. Hierin staan de wensen van onze opdrachtgevers centraal. Dit is de basis van ons integraal werken binnen het wegenbouwkundige, civiel- en cultuurtechnische segment. Hierin willen we niet de grootste zijn, maar wél de beste. Circulariteit en duurzaamheid is bij Van Wijk samengevat in één term: Bewust. Om dit beleid handen en voeten te geven hebben wij de Sustainable Development Goals (SDG’s) omarmd met onze Rentmeester2050.

De kracht zit 'm in vakmanschap, kennis van onze regio én kennis van de elementen. Grijs, groen of blauw, u zeg het maar!

Verder kijken dan nu. Vanzelfsprekend.

Wij zijn onderdeel van ReintenInfra. ReintenInfra heeft begin 2017 als eerste in de branche (wegenbouw en sloop) de Sustainable Development Goals (SDG's) of Duurzame Ontwikkelingsdoelen omarmd met uiteindelijk een concrete invulling voor het bedrijf door het aanstellen van de Rentmeester2050 en het installeren van de Werkgroep2050 begin 2018. Sinds 1 mei 2018 is Maurice Beijk bij ons aangesteld als Rentmeester2050. Maurice is door de wol geverfd. Hij ademt duurzaamheid, hij noemt het zelf overigens liever volhoudbaarheid. Het besef is er zeker ook bij hem dat ook voor veel mensen binnen en buiten onze branche duurzaam denken een 'wollig' begrip is. Maurice helpt hen graag een handje om het beleid handen en voeten te geven. Elke actie die bijdraagt aan een schone wereld in 2050 is er één. Binnen ons bedrijf is de Werkgroep2050 actief. De werkgroep initieert de acties in overleg met de directie en beheren de actielijst. Elke actie wordt onder een gerelateerde SDG 'geplakt'. Met praktische acties motiveren en stimuleren wij vervolgens de gehele organisatie om hun steentje bij te dragen. Wij zijn ervan overtuigd iets toe te voegen om het verschil te maken in 2050 en misschien al wel in 2030. Kijkt u verder op de website van onze Rentmeester2050 voor alle ins and outs.

Mobiele kraanmachinist GWW